Regulament

Intreab@bibliotecarul ofera posibilitatea de a consulta interactiv bibliotecarii de referinta ai BPD in vederea obtinerii unor informatii bibliografice si factografice utile.

Serviciul Intreab@bibliotecarul nu intentioneaza sa ofere raspunsuri exhaustive, ci doar sa ghideze si sa orienteze utilizatorul in gasirea informatiei prin indicarea celor mai bune resurse informationale si documentare cu caracter juridic din Internet; precum si prin utilizarea resurselor electronice si traditionale stocate in colectia BPD.

1. Metodologia de interpelare a bibliotecarilor de referinta si furnizarea informatiei catre utilizatori are un caracter non-comerical. Utilizarea acestui serviciu este gratuita .

2. Fiecare cerere trebuie sa cuprinda o singura intrebare.

3. Intrebarile trebuie sa fie din domeniul dreptului si a stiintelor marginale . Cele care nu corespund misiunii BPD risca a ramane fara raspuns.

4. Serviciul nu poarta caracter gen "consultatie juridica ".

5. Campurile marcate cu * urmeaza a fi completate in mod obligatoriu pentru a primi raspuns.

6. Verificati corectitudinea adresei electronice ! BPD nu este responsabila de nefunctionalitatea adresei electronice oferite.

7. Raspunsurile la intrebari se efectueaza in decurs de 3 zile lucratoare la adresa de e-mail furnizata.

8. Raspunsurile vor cuprinde informatii sumare bibliografice si factografice prin consultarea resurselor electronice oferite via Internet, precum si a colectiei si a bazelor de date ale BPD.

9. Serviciul Intreab@bibliotecarul nu intentioneaza sa ofere servicii de rezervare a documentelor din colectia BPD.

10. In arhiva serviciului Intreab@bibliotecarul vor fi stocate doar intrebarile si raspunsurile oferite, si nu informatia personala despre utilizatori, aceasta din urma va fi utilizata doar pentru a satisface cerinta informationala.

11. Pentru raspunsuri in regim de urgenţa sugeram sa telefonati la 27-53-93 sau 27-52-78.

12. Opiniile si sugestiile referitoare la serviciul Intreab@bibliotecarul pot fi trimise la adresa info@pll.md .

 
Bibliotec@Ta
Înregistare on-line Solicitare înstruire Solicitare achiziţie BPD Ajutor